Skip to main content

“Je ziet de zaken niet zoals ze zijn. Je ziet de zaken zoals je bent.”

Use us to grow

Individuele coaching, voor persoonlijke (leiderschaps)vragen.

Aanname

Je hebt de regie over een onderneming, instelling of misschien wel een groter systeem. Je weet dat complexe situaties om een duidelijke aanpak vragen om te voorkomen dat je in de valkuil trapt beslissingen onder druk te nemen of ‘quick fix’ oplossingen op te leggen omdat die van je worden verwacht. Het kan moeilijk zijn om overzicht te krijgen, vraagstukken zijn vaak meervoudig. Je hebt behoefte aan iemand die vanaf de zijlijn meekijkt en je helpt meer grip te krijgen. Je weet dat een wijs besluit of de juiste keuze dan vanzelf ontstaat.

Klankbord

Als transformationeel coach ben ik zowel klankbord als spiegel voor je. Met respect voor wat er is: ‘Jij, je organisatie, de mensen ….’ Als ‘betrokken passant’ kan ik je ondersteunen je organisatie beter, duurzaam en effectiever te maken. Mijn rol is: inspireren, meedoen, helpen ordenen, inzicht laten ontstaan en ruimte creëren voor duurzame oplossingen.

Transformationeel

Transformationeel coachen richt zich op het stimuleren van interne verandering en persoonlijke groei. We werken vanuit drie centra: hoofd (kennis), hart (gevoel) en handen (acties). Daarbij beschouw ik jou als expert van je eigen leven. En ben ik als coach direct aanwezig en deel openlijk m’n gedachten en gevoelens, wat ook van jou wordt verwacht. De focus ligt op evenwaardigheid, eerlijkheid en openheid.

+31 653 375 415
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

whatsapp fitmaker